Om Nordjysk Solenergi​

​Nordjysk Solenergis udgangspunkt er, faglig indsigt med fokus på specialiseret knowhow, rådgivning samt service i teknologiske problemstillinger. Vores produkter og løsninger afspejler kvalitet og vi har som mål, at være markedets ledende specialister med henblik på kvalitet af produkter samt rådgivning omkring solenergi.

En effektiv udnyttelse af solenergi kræver alternativ tænkning. Derfor forvandler vi gerne nye ideer og kreative input til konkrete og fleksible løsninger. Vi arbejder engageret, for at oplyse om solenergi, og gøre den vedvarende energi tilgængeligt for alle.

Vi lægger vægt på troværdighed og sund fornuft. Det sikrer, at fremgangsmåden i vores arbejde tilfredsstiller vores kunders behov, og sikrer at vores projekter afvikles med succes og efter højest mulig standard og etik som bærende faktor.

Nordjysk Solenergi ApS personificeres ved Peter Bak & Søren Johansen

Peter sikrer i sit virke som elektriker, at de håndværksmæssige og tekniske anlægsløsninger implementeres optimalt i de konkrete sager. 

Søren varetager vurdering af bygningernes egnethed for anlægsmontage samt hjælper kunder med det energimæssige overblik iht. eksempelvis solcelleanlægs bidrag til energirammeberegninger.

Sammen tilbyder vi kunderne den helt rigtige pakke af ”know-how” til at belyse en kundes behov, investeringens totaløkonomi og anlæggets bidrag til nedbringelse af en bygnings energiforbrug.

Peter Bak

Elektriker

Søren Johansen

Bygningskonstruktør

Få et tilbud

=