Om os 2017-11-06T12:37:59+00:00

Om Nordjysk Solenergi​

​Nordjysk Solenergis udgangspunkt er, faglig indsigt med fokus på specialiseret knowhow, rådgivning samt service i teknologiske problemstillinger. Vores produkter og løsninger afspejler kvalitet og vi har som mål, at være markedets ledende specialister med henblik på kvalitet af produkter samt rådgivning omkring solenergi.

En effektiv udnyttelse af solenergi kræver alternativ tænkning. Derfor forvandler vi gerne nye ideer og kreative input til konkrete og fleksible løsninger. Vi arbejder engageret, for at oplyse om solenergi, og gøre den vedvarende energi tilgængeligt for alle.

Vi lægger vægt på troværdighed og sund fornuft. Det sikrer, at fremgangsmåden i vores arbejde tilfredsstiller vores kunders behov, og sikrer at vores projekter afvikles med succes og efter højest mulig standard og etik som bærende faktor.

Medlem af KSO-Ordningen​

Kvalitetssikringsordning for biobrændselsanlæg, solvarmeanlæg og solcelleanlæg (KSO-ordningen) henvender sig til virksomheder, der arbejder med installation af og service på biobrændsels-, solvarme- og solcelleanlæg.

Formålet med ordningen er at sikre, at installerede anlæg lever op til kvalitetsmæssige krav og at firmaerne, der er med i ordningen, kan dokumentere, at de er i stand til at gøre dette. Et firma kan opnå medlemsskab af KSO-ordningen, hvis firmaet har én eller flere ansatte med et KSO-installatørcertifikat.

Få et tilbud